Shop News

maandag 27 februari, 2017 | RSS Feed

Tips om te kopen en verzorgen van uw Voetbalshirts

auteur: Administrator | 16Comments


Voetbalfans niet alleen over het spel gepassioneerd, maar ze zijn ook grote bewonderaars van de spelers en ook proberen en dragen dezelfde soort shirts die ze dragen. Het hebben van een verzameling van voetbal gerelateerde goederen en verhandelt is ook een grote hobby voor vele liefhebbers.

Voor iedereen die wil een voetbal kit te creren, waarbij zeer goede zorg van de apparatuur en de bijbehorende kleding is een heel belangrijk ding. En waarom niet, immers, ze zijn vrij duur en exclusief. Door het volgen van een aantal eenvoudige, kleine stappen, moet u in staat om de levensduur van uw shirts en andere gepersonaliseerde producten te verhogen. Een van de belangrijkste tips om te overwegen bij het handhaven van de kwaliteit van uw overhemd is om te beginnen met het verzorgen van het van het moment dat je het koopt in de winkel. Deze winkels aanpassen van de verhandelt recht voor je, of het nu het drukken van de naam of het nummer op de achterkant van het shirt. Na het kiezen van het shirt en het krijgen van het gedrukte, heel voorzichtig zijn dat je niet meteen vouw het shirt na het drukken wordt gedaan. De hittepers die wordt gebruikt voor het afdrukken maakt het doekmateriaal zeer zacht en vouwen ze nog heet zal plooien reactie op het overhemd na afkoeling.

Het wordt aanbevolen dat u het shirt open te houden en laat het drogen voor een geschatte 15 minuten. Zelfs als je nodig hebt om het te vouwen, zorg ervoor dat je het niet te vouwen op een manier die het nummer of de naam is gevouwen. Een paar van de goede winkels die gepersonaliseerde voetbal kits verkopen verzorgen van deze kwestie zelf. Dit klinkt misschien vrij duidelijk, maar het is wel een belangrijke tip. Probeer dat je niet je shirt te vies en rommelig. De shirts hebben de neiging om gemakkelijk verkleurde en beschadigde op uitgebreide slijtage. Een of andere manier, elke vorm van vetvlekken is zeer duidelijk zichtbaar op een goedkope voetbalshirts. Je moet zorgen, terwijl dat u maximale vlekken op uw overhemden te voorkomen.

De methode die u gebruikt om uw overhemd te wassen speelt ook een belangrijke rol bij het bepalen hoe lang de shirt in dezelfde kwaliteit blijft. Ongeacht de kleur van het shirt, altijd onthouden om het te wassen met koud water en het gebruik van de zachtste instellingen van de wasmachine. Vergeet ook niet dat poedervormige wasmiddelen resten zouden vertrekken op het moment, de voorkeur aan vloeibare wasmiddelen. Nooit, nooit zet je shirt in een droger. Om elke vorm van rimpelvorming in de shirts te voorkomen, onmiddellijk uit het shirt van de was en laat het drogen. Niet strijken uw voetbalshirts. Als je de behoefte om ijzer te voelen, probeer dan koud of bij de maximale warm ijzer.

Als lijn drogen is geen optie, neem de gewassen shirts naar een plek waar je ze op natuurlijke wijze kan drogen. Welke methode je ook kiest voor het drogen, er voor zorgen dat je het niet droog voor een zeer lange periode van tijd; anders is het waarschijnlijk krimp veroorzaken. Als je het moeilijk vindt om de juiste voorwaarden voor het wassen van je shirt te behouden, breng het naar een stomerij om veilig te zijn. Controleer het etiket voor wasvoorschriften. Hoewel de ideale voetbal kit ontwerp is er een die bestaat uit een rugzak, samen met de voetbal verhandelt, moet u er rekening mee dat uitgebreid gebruik van de rugzak op de rug van het shirt is schadelijk voor het delicate materiaal van de shirts zal zijn. Vermijd ook iets te brengen met het klittenband in contact met het shirt.dames voetbalshirts zoeken goedkope Dit leidt tot de ontwikkeling van onaantrekkelijke zakt. Door het volgen van deze eenvoudige tips zand verzorgen van de stof en andere merchandises van het spel, zult u blij zijn om op te merken dat u de duurzaamheid van uw overhemd zijn toegenomen.


maandag 16 januari, 2017nieuws


Alle op één paginamaandag 16 januari, 2017nieuws
Laatste nieuws
Nieuwsarchief